Home Fő Suj A faszom kivan Glokmák 2000 Roncstelep Mókák Suj Kajcsik Vendégkönyv

Glokmák 2000

napló részlet

Negyed óra a jól követheto nyomokon, és feltunik a ház sötét, szögletes árnyéka. Szólok a többieknek, még további jó néhány beszakadás, és fent vagyok a háznál.
Királyság, meleg, társalgó és háló teljes felszereléssel. Befutéssel kezdjük, engem fokozatosan lebénít a fáradtság. Már egyetlen mozdulathoz sincs kedvem, csak ülök zsibbadtan, aztán jönnek az osztrákok nagy zajjal. Végül a sok teától és a zizitol rendbejövök. Érdekes, hogy kaki elott és után is egyaránt rengeteget pukizok, ami még meglepobb, hogy színtelen, szagtalan a gáz.
12.28. Az éjszaka elég zavaros volt. Arra eszméltem, hogy esik rám a hó, be kellett csukni az ablakot, ettől persze elfogyott a levegő. Folyamatosan használt objektívek adás-vételéről álmodtam, és ez nagyon lefárasztott. Azt sem tudtam, hány óra, végül, mikor végre sikerült elaludnom, megszólalt a megváltást jelentő ébresztő. Most 7 óra, és éppen a reggelit fejezük be, Lúd érkezik rossz hírekkel, 100 méter a látótávolság, esik a hó.
A katonák meghaéllgatták az időjárásjelentést, és lemennek, mi is úgy döntünk, hogy nem próbáljuk meg a csúcsot, de nem rohanunk le, még nem akarjuk befejezni a túrát.Eszünk, aztán kitaláljuk, hogy filmet fogunk forgatni. El is kezdjük. Építünk egy nagy bivakbarlangot, aztán elfáradunk, és bemegyünk a házba, folytatjuk az evést. Gabibá teljesen belassul, mi Lúddal folytatjuk a forgatást.
tovább-->>